© Baykuş Haber

Bursada direğe çarpan hafif ticari araç şaha kalktı

BURSA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN HAFİF TİCARİ ARAÇ DİREĞE ÇARPTI. ÇARPANIN ETKİSİYLE ŞAHA KALKAN ARAÇ YOL ORTASINDA DİKEY ŞEKİLDE DURDU.

Bursa'da, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç bir direğe çarptı ve havada döndükten sonra yol ortasında dikey bir şekilde durdu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı, ancak hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Kaza, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Özlüce mevkisinde meydana geldi. Hafif ticari araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı ve havada döndükten sonra dikey bir şekilde durdu. Çevredekiler, bu olay karşısında şaşkınlık yaşarken, kaza anı hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralı sürücüyü Şehir Hastanesine sevk etti. Polis, başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı.

Hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER