© Baykuş Haber

Bursa’da engelli gencin başına silah dayayıp, darbeden 2 şüpheli tutuklandı

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)- BURSA’da ’kız meselesi’ nedeniyle tartıştıkları zihinsel engelli E.S.’nin (22) başına silah dayayıp, ardından darbeden Suriye uyruklu S.A. (16) ile İ.E. (17), tutuklandı.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir 'kız meselesi' yüzünden çıkan tartışma sonucu zihinsel engelli E.S.'nin başına silah dayandıktan sonra döven Suriye uyruklu S.A. ve İ.E., tutuklandı.

Olay, 4 Eylül tarihinde Karacabey'in Esentepe Mahallesi'nde bulunan Çamlık Parkı'nda meydana geldi. Zihinsel engelli E.S., iddiaya göre kız arkadaşıyla sosyal medya üzerinden yazışmış olduğunu ileri sürdüğü Suriye uyruklu S.A. ve İ.E. ile parkta buluştu. Ancak buluşma, kısa sürede tartışmaya dönüştü ve ardından kavga çıktı. Şüpheliler, E.S.'nin başına silah dayayarak ona saldırdılar. Bu sırada bir arkadaşları, yaşananları cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaştı. Şüpheliler, E.S.'yi dövdükten sonra olay yerinden kaçtılar.

E.S.'nin şikayeti üzerine, polis ve sağlık ekibi olay yerine çağrıldı. E.S. Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Polis, 6 Eylül'de S.A. ve İ.E.'yi gözaltına aldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 7 Eylül'de tutuklandılar.

Bursa Valiliği tarafından da konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Söz konusu olayın görüntülerine dayanarak E.S.'yi darp ettikleri tespit edilen Suriye uyruklu S.A. ve İ.E., 6 Eylül 2023 tarihinde yakalandı ve 7 Eylül 2023 tarihinde adli makamlarca tutuklandı" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER