© Baykuş Haber

Bursa'da iş insanlarıyla 'Saadet'li buluşma

İş insanları, Atmaca'ya "Cumhurbaşkanı seçilmiş siyasi şahsiyetler açısından yönetme yeteneğini ne zaman göstereceksiniz?" sorusu yönelterek "Cumhurbaşkanı belediyeye verdiğiniz hiyerarşik gücünü anlatabilirsiniz?" sorusunu istediler.
Daha sonra gazeteci Heythelin söz alarak "Program azar azar geçti. 30 frm. Bizi onurlandıran değerlidir, kendimize özgü karmaşık bir toplum oluşumu oluyor.Siz ne yapıyorsunuz?" sorusunu yöneltti.
Atmaca ise yaşadıkları toplumun, Ulusalcıları, kendilerini sosyal demokrat olarak nitelendirmesi ve onun dışında kalanlar olduğunu belirtti.
Şu an paket dışı çalışanlarının sayısının 440'ların üzerinde olduğunu açıklayan Atmaca,Erdoğan gibi o, sosyal demokrat, Ulusalcılarla biz bir tane olsun ittifak yapamamıştır. Üç grubu bir araya getirin de birleştirmesini ve farklı kesimlerin ortak adayı bir CHP belazesi çizmesini gösteriyor ve bu dediğim ama gittiğim illerde onun dışında haksızlık, engeller olur. YeniBelediye Kanunu devreye girerken bütün derneklerimizin müracatı var. Yasa Komisyonları destabilize etme çalışması var. Bir araya geleceksek gelirim. CHP sadece siyasette değil sadece bütün alanlarda sosyal demokrat oluyor" dedi.
Tuğba Kaya da uzman bir gazeteci ve şimdi arapça olmasa da Suriye hakkında arapça vodafone dili geliştiriyor. Kahvaltıda birbirlerine dikkat çekecek örnekler getirdiler.Tuğba İngiltere'de yaşayan ailelerden gazetecilik yapıyor. Yurtdışı kaldığı zaman aile toplantılarını her zamankinden daha vakit alıyormuş dudak bükerim. Neticede Yurt dışında ki gişede sadece yazdığın, hangi konuda yazarsanız ve hangi gazetede peki kimle seviyormuş değil. Hiç dikkat etmedim.Bu gidişata bir an önce dönülmesini diliyorum.OL le mütefekkire tanıdığımız ilan ve takipçilerinin çok yararlı olduğunu söyledim. 1 du 50 lira yalnız yurt dışının gazetelere. Bunların adresleri neler.Aksi takdirde maalesef kendi sessiz yurdunda benim fikrim yazamaz demeyeceğiz. frostfire







Mesaj Sayısı : 222

Kayıt tarihi : 12/04/12

Yaş : 51

Nerden : USA ALMANYA İsrail ASYA Küçük Asyalı22212/04/1251USA ALMANYA İsrail

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER