© Baykuş Haber

Bursada öğretmenin öldüğü, 16 öğrencinin yaralandığı feci kaza kamerada

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE SPORCULARI TAŞIYAN MİNİBÜSÜN HAFRİYAT KAMYONUNA ÇARPMASI SONUCU 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 16 KİŞİNİN DE YARALANDIĞI FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sporcuları taşıyan minibüsün hafriyat kamyonuyla çarpıştığı ve 1 öğretmenin hayatını kaybettiği, 16 öğrencinin ise yaralandığı feci kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.

Balıkesir'de düzenlenen Spor Toto Minikler Judo Yarışması'na gitmekte olan Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularını taşıyan minibüs, Halil İbrahim Akkurt (40) tarafından kullanılıyordu ve 68 EZ 644 plakalıydı. Kaza, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, hafriyat kamyonu sürücüsü Selahattin Cerrah (50) yönetimindeki 16 KJA 99 plakalı araçla minibüsün çarpışması sonucunda meydana geldi. Bu korkunç kazada, minibüste sıkışan antrenör Abdülcelil Er Bayram (44) yaşamını yitirirken, 16 kişi de yaralandı, bunların arasında 14 sporcu, 1 antrenör ve 1 şoför bulunuyordu. Olayın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi ve itfaiye ekipleri yaralıları minibüsten kurtarmak için müdahale etti. Yaralılar daha sonra İnegöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER