© Baykuş Haber

Bursada otomobil ile motosikletin kazası kamerada

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİ MESUDİYE MAHALLESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI. KAZA ABI BİR İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

İnegöl ilçesinde meydana gelen bir kaza, büyük bir üzüntüye neden oldu. Kaza, Mesudiye Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde saat 22.00 sularında gerçekleşti. 17 yaşındaki Bilal K. tarafından kullanılan 16 BCE 906 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen 24 yaşındaki Çağlar V. tarafından kullanılan 16 KHU 26 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bu şiddetli çarpışmanın etkisiyle otomobil, motosiklet sürücüsünün üzerinden geçti.

Kazada motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı ve hemen olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu talihsiz kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazanın görüntüleri, olayın vahametini gözler önüne seriyor. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER