© Baykuş Haber

Bursada palet fabrikasında korkutan yangın

BURSA'DA BİR PALET FABRİKASI, BİLİNMEYEN BİR NEDENDEN DOLAYI ÇIKAN YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ. VATANDAŞLARIN İHBARI ÜZERİNE ÇOK SAYIDA POLİS, İTFAİYE VE 112 ACİL SERVİS EKİBİ SEVK EDİLİRKEN 15 ARAÇ VE YAKLAŞIK 50 İTFAİYE ERİNİN MÜDAHALE ETTİĞİ YANGIN 1 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI.

Bursa'da, merkez Yıldırım ilçesi Sakarya Mahallesi'nde bulunan bir palet imalat fabrikasında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonucunda fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangın, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, saat 02.00 sularında meydana geldi ve hızla büyüdü. Vatandaşlar, alevleri görür görmez yetkililere haber verdi. Olay yerine hemen çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının çevresine sıçramasını önlemek için büyük çaba sarf etti. Yangına müdahale etmek üzere 15 araç ve yaklaşık 50 itfaiye personeli görev aldı.

Yoğun çalışmanın sonucunda, yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra, yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı. Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER