© Baykuş Haber

Bursada polisten kaçan sürücü iş yerine çarptı, o anlar kameraya yansıdı

BURSA’NIN İZNİK İLÇESİNDE BABASINDAN İZİNSİZ ALDIĞI ARAÇLA POLİSTEN KAÇAN ŞÜPHELİLER İŞ YERİNE ÇARPTI. GÖZALTINA ALINAN ŞAHISLARIN ÜZERİNDE UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI.

Bursa'nın İznik ilçesinde, babasının izni olmadan aldığı araçla polisten kaçmaya çalışan bir kişi, iş yerine çarpıp kaza yaptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 16 AYK 232 plakalı otomobilin sahibinin aracının çalındığı iddiasıyla polise başvurmasıyla başladı. Polis, İznik'te bu aracı takibe aldı. Atatürk Caddesi'nde otomobili kullanan Ömer B., polisleri fark edince kaçmaya başladı. Ancak kaçarken polis aracıyla çarpıştıktan sonra bir iş yerine girdi ve motosikletlere çarparak durabildi.

Kaza sonrası otomobilde bulunan sürücü Ömer B. ile arkadaşları Tayfun D. ve Özkan D. gözaltına alındı. Yapılan aramada araçta metamfetamin ve uyuşturucu içiminde kullanılan payp ele geçirildi.

Polis, aracın izinsiz alındığını tespit etti ve 3 şüpheli hakkında çeşitli suçlamalarla işlem başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarında kaza anı ve otomobilin iş yerine girmesi anbean görüntülendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER