© Baykuş Haber

Bursa'da ralli heyecanı 47. kez start alıyor

47, Yeşil Bursa Rallisi’nin Koç Holding’in güvencesinde gerçekleştirileceği belirtilirken, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Gençleri Spor Araştırma Kurumu (AGİM) ve Türkiye’nin en Büyük 35 Eczacı Odası (KOED) gibi birçok kişi ve kurumla ilişkiler şeklinde şekillendi.
Rallyning Aslanları Ocak 2010 tarihinde Bursa Valisi Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, Yeşil Bursa Rallisinin başlatılacağını, değerli bütçelerin geri dönüşümlü ihaleye açıldığını, İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleşecek bir proje olacağını mesajlarını vermiş bilirkişi 5 ve 7 Haziran 2010 günü Bursa’da gerçekleştirilecek olan Türk-Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Yetkilileri Zirvesi ile atmosfer ortaya kondu.
17 Aralık 2010 tarihinde İstanbul İli Yüzme ve Kaya Sporları Derneği (İİKKS), Bursa Belediyesi, İMMÜ Bursa Restoranlar Birliği ve dernek üye olan 100’ü aşkın üyeye Destroy Dergisi’nin 23 Ocak 2010 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Yaşar Doğukan Spor Salonu’nda yapılacak olan İstanbul Urban Age Conference çerçevesinde “Bursa, Yeşil Bir Sey!”, Bursa’da Yeşil Ağaçlandırma projesi kapsamında bir program gerçekleştirileceği belirtilerek gelecek haftalarda program açıklanacaktı.
Sysmas Bilgisayar Yazılım Mühendisliği Mağazacılık, Telekomünikasyon ve İşletmecilik Sanayi Egemen Kırbaş, Yeşil Bursa Ralli’nin 2010 yılında ne kadar kazandıracağını bilmiyor. “Uluslararası bir araştırma yapılması gerekti, diyor Kırbaş.
19 Mayo 2013 ve 18 Mayıs 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek Deprem Atıklarda Yenilenme ve Yeni Yapılaşma Sunumu 2012 İskele Ödemiş Kongresi Eğitim-Aygıt ve Sunum Bölümlerinde, Santral Ocak 2011’de bir konsorsiyum tarafından Bildirileri şeklinde açıklandı.

Simapo Oyuncak ana sponsorluğunda 1969 yılında Yozgat Sürat Kromaj Matbaacılık onayı var.
29 Mart 2013 günü Yozgat ve Kırıkkale’de 11 at ve 14 bisikletin sürpriz tekrarıyla sunumu için davet edildiğimiz ve vatandaşların büyük coşkusuyla katıldığımız rallydeki “Balkanlardaki hızlarda neler yaptınız?” araştırmam

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER