© Baykuş Haber

Bursada uçak kazasında hayatını kaybeden pilot Ünal Aster son yolculuğuna uğurlandı

BURSA'DA EĞİTİM UÇAĞININ DÜŞMESİNİN ARDINDAN HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMEN PİLOT ÜNAL ASTER İÇİN TAKSİM CAMİİ'NDE CENAZE NAMAZI KILINDI. NAMAZIN ARDINDAN ASTER’İN CENAZESİ, AYAZAĞA MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ.

Bursa’da eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen pilot Ünal Aster için Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Aster’in cenazesi, Ayazağa mezarlığına defnedildi.


23 Eylül Pazartesi günü Bursa Yenişehir Havalimanı apronunda meydana gelen uçak kazasında öğretmen pilot Ünal Aster (61) ile öğretmen pilot adayı Emir Gülal Nalcı (42) hayatını kaybetmişti. Öğretmen pilot adayı Nalcı, 24 Eylül Salı günü Eyüpsultan Pınar Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmişti. Kazada hayatını kaybeden pilot ve tiyatro oyuncusu Ünal Aster için ise bugün Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) tören düzenlendi. Törenden sonra Aster için ikindi namazına müteakip Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Aster’in eski eşi Pilot Gamze Zorlu, oğulları Kaan ve Batu Aster ve sanatçı dostları katıldı. Namazın ardından Ünal Aster’in cenazesi Ayazağa mezarlığına defnedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER