© Baykuş Haber

Bursasporun forma göğüs sponsoru Tarım ve Peyzaj A.Ş oldu

BURSASPOR YAPTIĞI SPONSORLUK ANLAŞMASINDA 3.6 MİLYON TL GELİR ELDE ETTİ.

Bursaspor Kulübü, yeni forma göğüs sponsoru olan Tarım ve Peyzaj A.Ş.'yi tanıttı. Lansman, Yeşil-beyazlı kulüp ile Tarım ve Peyzaj A.Ş. arasındaki anlaşmanın duyurulduğu bir etkinlikle gerçekleşti. Bu sponsorluk anlaşmasından Bursaspor Kulübü, 2023-2024 sezonu boyunca 3.6 milyon TL gelir elde edecek.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen lansmana, Kulüp Başkanı Recep Günay, Altyapıdan ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet İlhan ve Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Bolat katıldı. Başkan Recep Günay, yaptığı açıklamada, Bursaspor'un bazı zorluklarla karşı karşıya olduğunu ve bazı kişilerin kulüpten uzaklaştığını belirtti. Ancak Tarım ve Peyzaj A.Ş.'nin Bursaspor'a destek verdiği için teşekkür etti.

Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Bolat ise, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatıyla sezon sonuna kadar Bursaspor'un göğüs sponsoru olduklarını açıkladı. Bolat, Bursaspor'un her zaman yanında olduklarını ve kulübe fayda sağlamalarını temenni etti. Ayrıca, Tarım ve Peyzaj A.Ş.'nin Bursaspor'a 2 yıldır destek verdiğini ve 3.6 milyon TL katkı sağladığını söyledi. Bolat, malzeme yardımlarının da devam edeceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER