© Baykuş Haber

Bursateknopark'ta yeni yönetim iş başında

2023-2026 yılları için Bursateknopark'ın görevlerini tanıttık. Rektör Prof. Dr. Arif Karademyır'ın konuşmasının ardından, Prof. Dr. Sinan Uyanık, bu dönemin faaliyet planlarını, fırsatlarını, yararlarını ve yapılacakları anlattı. Gelecek 10 buçuk yılın sorumluluğunu üstlenen Bursateknopark Liderliği ve Faaliyet Planı Yapımı Mahalli ve Yerel Okullar Çalışma Grubu ekibine çeşitli görevler verme sözü verdi.

21. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Naci Çağlar, konuşmasında, "Bursa Çevre Dostu İnşaat Ödülleri" kapsamında bir "Maden - Ev Enerjisi" projesini organizatör olarak düzenleyerek, Bursateknopark öğrencilere ve çalışanlarına ücretsiz bilgisayar sınıfları kurma ve farklı iletişim ağlarında günlük detaylı veri paylaşımı gibi projelerin bir arada gerçekleştirilmesi için çaba harcandığını ifade etti. Görev dağılımının titizlikle belirlendiğini ve ekip çalışmalarına şimdiden başlandığını vurgulayan Prof. Dr. Çağlar, düzenlenecek genel kurul sonrasında görevi devralacak ortaklarına ekibin çalışmalarını ve grup sorumluluklarını özetleyeceklerini belirtti.

Olağan Genel Kurul toplantısının ardından Genel Kurul Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Karademir, "Prof. Dr. Naci Çağlar ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Sinan Uyanık'ın getireceği Bursa projelerine ve inşaat projelerine daha yakından baktım. Şu anki ortak projelerin hala gelişme aşamasında olduğunu ve öğrenci niteliğindeki bazı projelerin önerilerinin en kısa sürede değerlendirileceğini biliyoruz. Elbette ki önümüzdeki 5 yıl içinde nelerin gelişeceğini görmekteyiz. Görev dağılımıyla birlikte yapacaklarımız bunlar. Bizim zehrimiz ve gücümüz, emeklerimizle, çalışmalarımızla ve sorumluluk alanlarımızla sınırlı olabilir, ancak projelere olan bağlılığımızla Prof. Dr. Naci Çağlar'ın belirttiği gibi pek çoğunu başarabileceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER