© Baykuş Haber

BÜSAM Şehir Akademi Güz Dönemi Kayıtları Başladı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHRİN DÜŞÜNCE VE FİKİR HAYATINA KATKI SUNMAK AMACIYLA KURULAN VE BİNLERCE VATANDAŞA DOKUNAN BÜSAM BÜNYESİNDEKİ ŞEHİR AKADEMİ’DE 2023 GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan ve şehrin entelektüel hayatına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen BÜSAM'ın Şehir Akademi'si, 2023 Güz dönemi için kayıtlara başladı. Kayseri'nin kültür, sanat ve eğitim alanlarında kaliteli hizmetler sunma misyonunu sürdüren Büyükşehir Belediyesi, her yaş grubuna yönelik ömür boyu öğrenmeye önem veriyor.

Geleneksel hale gelen Şehir Akademi, atölye çalışmaları ve seminerlerle 2023 Güz Dönemi'nde de Kayserililere eğitim fırsatları sunacak. Şehir Akademi'nin amacı, Kayseri'nin düşünce ve fikir dünyasına katkıda bulunmak, stratejik düşünme ve araştırma faaliyetleriyle kente yön vermek. Binlerce yıllık tarihi ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kayseri, BÜSAM ile entelektüel ve kültürel anlamda da zenginleşiyor.

2023 Güz Dönemi için Şehir Akademi kayıtları başladı ve son kayıt tarihi 1 Ekim olarak belirlendi. Programlar 7 Ekim'de başlayacak ve 12 hafta sürecek. Tüm etkinlikler ücretsiz ve herkese açık olacak. Katılımcılara, program sonunda katılım belgesi verilecektir.

Program içeriği çeşitlilik gösteriyor ve uzman akademisyenler tarafından yürütülen atölye çalışmaları ve seminerler bulunuyor. Örnek olarak, Gençlik Okumaları Seminer Dizisi, Şehir Okumaları Atölyesi, Mekân Okumaları, Gündelik Hayat Okumaları, Şiir ve Medeniyet Atölyesi ve Sinemasal: Film Okumaları gibi çeşitli konular işlenecek. Katılımcılar, bu atölye ve seminerlerde uzmanlardan eğitim alacaklar.

Programla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak ve kayıt yapmak isteyenler, www.kayseri.bel.tr web sitesinin etkinlikler bölümünden detayları öğrenebilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER