© Baykuş Haber

BUÜ Hastanesinin yeni Başhekimi Prof. Dr. Halil Sağlam oldu

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BUÜ) HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ YAPILDI. HASTANENİN YENİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. HALİL SAĞLAM OLDU.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Hastanesi Başhekimliği'nde görev değişikliği yaşandı ve hastanenin yeni Başhekimi Prof. Dr. Halil Sağlam oldu. Devir teslim töreni Hastane Başhekimlik Ofisi'nde gerçekleştirildi ve törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. Zekeriyya Arı, akademik ve idari personel katıldı. Eski Başhekim Prof. Dr. Rıdvan Ali, görevini Prof. Dr. Halil Sağlam'a devretti.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. Rıdvan Ali ile uyumlu bir dönem geçirdiklerini ve görevlerin geçici olduğunu vurguladı. Yılmaz, yeni Başhekim Prof. Dr. Halil Sağlam'a başarılar diledi.

Yeni Başhekim Prof. Dr. Halil Sağlam, ekosisteme göre çalışacaklarını ve personel arasında uyumlu bir mesai ortamı oluşturacaklarını belirtti. Prof. Dr. Sağlam, önceki Başhekim Prof. Dr. Rıdvan Ali ve ekibine teşekkür etti.

Prof. Dr. Rıdvan Ali ise 4 yıllık görev süresinde hastanenin altyapısını yenilediklerini ve yeni projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Yeni Başhekim ve ekibine görevi devretti.

Törenin ardından BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, yeni Başhekim Prof. Dr. Halil Sağlam ve görevi devreden Prof. Dr. Rıdvan Ali'ye çiçek takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER