© Baykuş Haber

BUÜde yeni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı oldu

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÖREVİNE PROF. DR. FERUDUN YILMAZ’IN ATANMASININ ARDINDAN ÖNCEKİ DÖNEM REKTÖR YARDIMCILARI OLAN PROF. DR. ADEM DOĞANGÜN VE PROF. DR. İRFAN KIRIŞTIOĞLU GÖREVLERİNE DEVAM ETTİ. DAHA ÖNCE REKTÖR YARDIMCISI OLAN PROF. DR. FERUDUN YILMAZ’IN BIRAKTIĞI GÖREVE İSE HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. ZEKERİYYA ARI ATANDI.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin üst yönetiminde değişiklikler yaşandı. Rektörlük görevine Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ın atanmasının ardından önceki dönem Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün ve Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu görevlerine devam edecek. Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ın boşalttığı 3. Rektör Yardımcılığı görevine ise Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriyya Arı atanmıştır.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde yeni yönetimin belirlenmesiyle ilgili açıklamada bulunuldu. Rektör Yardımcılığı görevlerini sürdürecek olan Prof. Dr. Adem Doğangün ve Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, görevlerine devam edecekler. Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ın boşalttığı 3. Rektör Yardımcılığı görevine ise Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriyya Arı atanmıştır.

Göreve başlayan Prof. Dr. Zekeriyya Arı'yı ilk tebrik eden isimler Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün ve Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu oldu. Arı'ya başarılar dileyen ve çiçek takdim eden Rektör Yılmaz, yeni dönemde Üniversiteyi daha da ileriye taşıma hedefiyle çalışacaklarını ifade etti. Araştırma Üniversitesi vizyonu doğrultusunda projeleri hayata geçireceklerini belirten Yılmaz, Üniversitenin altyapı yatırımlarını tamamlamaya odaklanacaklarını ve Araştırma Üniversitesi kimliğini öne çıkaracak çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

Yeni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı ise bu göreve layık görüldüğü için teşekkürlerini ileterek, Üniversite için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Arı, akademik ve idari personelin destek ve çabalarıyla Üniversiteyi hedeflenen başarıya taşımayı amaçladıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER