© Baykuş Haber

Büyük Adada can pazarı: Liseli genç son anda kurtarıldı

BÜYÜKADA’DA BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN LİSE ÖĞRENCİSİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN SON ANDA KURTARILDI

Büyükada'da bir lise öğrencisi, plajda serinlemek amacıyla denize girdiği sırada boğulma tehlikesi atlattı. Olay sırasında plajda cankurtaran bulunmaması ise dikkat çekti. İşte yaşanan olayın detayları:

Büyükada'nın Nakibey Plajı'nda öğlen saatlerinde gerçekleşen olayda, 17 yaşındaki bir lise öğrencisi denize girmişti. Ancak bir süre sonra suyun içinde zorlanmaya başladı ve boğulma tehlikesi geçirdi. Şans eseri, çevrede bulunan vatandaşlar genç öğrencinin yardımına koştu.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevreyi güvenlik altına alırken, sağlık ekibi ise boğulma tehlikesi geçiren genç öğrenciye ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak, onu Kartal'daki bir hastaneye sevk etti.

Bu olay sırasında plajda cankurtaran bulunmaması dikkat çekti. Genç öğrencinin kurtarılma anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay, plajda bulunanların daha dikkatli olması ve cankurtaran görevlilerinin varlığının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER