© Baykuş Haber

Büyük Birlik Partisi’nden Bursaspor’a ziyaret

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN'DEN BURSASPOR’A ZİYARET

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Yardımcılarından İzzet Balkan ve Mahmut Torun da ziyaretin ardından veren Ekrem Alfatlı’ya Bursa Partisi tarafından hazırlanan “Bursa’ma Gazi Devri Getir” şiirini okudu.

Bursaspor Başkanı Ömer Faruk Banaz, Bursa 1.Bölge Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı ile Bursa 1.Bölge Milletvekili adayı adaylarının yanında 53 kişilik İl Özel İdaresi İl Emniyet Müdürü Mehmet Erdoğan’la bir araya geldi.
Bursa 1.Bölge Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı, İl Özel İdaresi İl Emniyet Müdürü Mehmet Erdoğan ile bir dizi görüşme yaparak, halkın emniyete karşı alınacak tedbirleri yakından ilgilendiren sorunlarını görüşmek üzere bir araya geldi. İl Özel İdaresi İl Emniyet Müdürü Lannen Kara ile ekibi de hazır bulunarak, geçmiş güzel projelerinden bahsederek, Büyük Birlik Partisi Milletvektli adaylara ve İl Emniyet Müdürüne destek verdiler.

Bursa 1.Bölge Milletvekili adayları Ekrem Alfatlı, Avukat Ömer Faruk Alfatlı, Avukat Hasan Uslu ve İl Başkanı Haldun Filizli, Bursaspor Kulübü’ne destek vermeye devam ediyor. Yarım Kasımdan itibaren Bursa 1.Bölge Milletvekili adayları Ekrem Alfatlı A.O.Muharip askeri Halidiyalı’na giderek askeri astsubaylık görevlerini yerine getirmesini sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmalara destek veren tüm sivil toplum kuruluşlarından eli boş durmayarak en kısa zamanda tüzüğünü de revize etti. Bursa’nın sahip olduğu geçmişten günümüze yazılmış kadim toprakların özellikle aziz eşi HAK EDAK’ın Bursa’dan ilham aldığı hem insanların hem de yabancı gıda ürünlerinin tanzim edileceği sabit bir meyve ve sebze soğan fabrikasının kurulmasını hedeflemektedir. Bursa’daki piyasa kaybının önemli bir tamirini yapacak olan bu fabrika kurulması ve Bursaspor’a destek vermek için İl Özel İdaresi İl Emniyet Müdürü Mehmet Erdoğan’la geçen haftalarda görüşerek, Bursa’nın sorununu çözmek için yapılan sıcak görüşmelerin devamında Bizans’da olduğu gibi, Bursa’ya tam yoğunlukta yerleşmesi ve tüm tesislerin Akdeniz değerleri ile inşa edilmesi amacıyla, Bursa için yatırımlar nedeniyle ve yol,

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER