© Baykuş Haber

Büyükkılıç: Elbistana 100 konteynerlik modern kent çalışmalarımız sürüyor

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, DEPREM BÖLGESİ KAHRAMANMARAŞ’IN ELBİSTAN İLÇESİNE 100 KONTEYNERLİK MODERN YENİ BİR KENTİN İNŞAATININ TÜM HIZIYLA SÜRDÜĞÜNÜ BELİRTTİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, depremzedelere yardım ve desteklerin sürdüğünü ve Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine 100 konteynerlik modern bir kent inşaatının hızla devam ettiğini açıkladı.

Deprem felaketi sonrasında Kayseri'nin kardeş şehri Kahramanmaraş'a yardımların kesilmediğini belirten Başkan Büyükkılıç, Elbistan ilçesinde 100 konteynerlik modern yaşam alanının inşa edildiğini ifade etti. Başkan, bu çalışmanın AFAD ile iş birliği içinde gerçekleştirildiğini ve konteynerlerin altyapı, iç tesisat, elektrik, su, aydınlatma ve ısınma gibi tüm hizmetlerinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandığını söyledi.

Başkan Büyükkılıç, çalışmaların hızla devam ettiğini ve Elbistanlı depremzedelere yeni bir modern kent sunacaklarını dile getirerek, depremzede vatandaşlara her zaman yardım etmeye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, deprem bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER