© Baykuş Haber

Büyükkılıçtan 16 ilçe belediye başkanı ile “doğal gaz” toplantısı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, 16 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DE ORTAĞI OLDUĞU KAYSERİGAZ YETKİLİLERİ İLE BİRLİKTE ETRAFLI BİR YATIRIM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 16 ilçe belediye başkanı ve Kayserigaz yetkilileri ile ortak bir yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıya, 16 ilçe belediye başkanı, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Tarife, Yatırım ve Paydaş İlişkileri Dağıtım Başkan Yardımcısı Ertan Yıldız ve ekibi katıldı.

Kayserigaz'ın yönetiminde Büyükşehir Belediyesi'ni temsil eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, toplantıda ilçelere doğal gaz hizmetinin yaygınlaştırılması ve yatırımların değerlendirilmesi konularını ele aldıklarını açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, bu konuda desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kayserili bakanlar ve milletvekilleri ile Azerbaycanlı yetkililere teşekkür etti.

Doğal gaz çalışmalarının verimli bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Büyükkılıç, emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplantıda Başkan Büyükkılıç, ilçe belediye başkanlarının doğal gaz konularındaki istek, talep ve görüşlerini dinledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER