© Baykuş Haber

Büyükşehir Aksu Güzelyurta modern pazar yeri yapacak

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, AKSU’NUN GÜZELYURT MAHALLESİ’NE MODERN BİR KAPALI PAZAR YERİ KAZANDIRMAK İÇİN ANTALYA SEMT PAZARCILARI ODASI İLE PROTOKOL İMZALADI. PAZARIN KISA SÜREDE TAMAMLANACAĞINI SÖYLEYEN BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK, “ESNAFIMIZA VE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” DEDİ.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu'nun Güzelyurt Mahallesi'ne modern bir kapalı pazar yeri inşa etmek amacıyla Antalya Semt Pazarcıları Odası ile bir protokol imzaladı. Başkan Böcek, pazarın kısa bir süre içinde tamamlanacağını ve esnaf ile tüm hemşehrilerine hayırlı olmasını diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, semt ve üretici pazarlarını daha modern ve sağlıklı bir yapıya kavuşturarak sebze-meyve satışını kalite standartlarına ve gıda güvenliğine uygun hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Aksu'nun Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Çalkaya Kapalı Pazar Yeri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Metin Bucak arasında bir protokol imzalandı.

Protokol çerçevesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve pazar yeri olarak planlanan taşınmazda modern bir pazar yeri inşa edilecek. Başkan Muhittin Böcek, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, bu yeni pazar yerinin Aksu'nun en büyük pazarı olacağını belirtti. Ayrıca, inşaatın kısa bir süre içinde tamamlanmasını hedeflediklerini ve yeni pazar yerlerini Antalya'ya kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER