© Baykuş Haber

Büyükşehir Aydının yollarını yenilemeye devam ediyor

BÜYÜKŞEHİR AYDIN’IN YOLLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi, kentin yol ağını geliştirmek ve mevcut yolları yenilemek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler Umurlu Mahallesi ile Armutlu Mahallesi arasındaki bağlantı yolu üzerinde kazı çalışmalarına hızla başladılar. Bu önemli çalışmanın kent için bir adım daha atıldığını gösterdiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza kentimizin dört bir yanında devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok bölgesine sunduğu bu önemli altyapı iyileştirmeleri ile vatandaşların daha güvenli ve rahat bir yolculuk yapmalarını hedefliyor. Ekipler, Umurlu Mahallesi ile Armutlu Mahallesi arasındaki bağlantı yolundaki kazı işlemlerini tamamladıktan sonra sıcak asfalt serme işlemine geçecekler. Bu çalışmaların ardından, daha güvenli ve konforlu sürüş imkanı sunmak adına çizgi işaretlemeleri de yapılacak.

Vatandaşlar, bu altyapı çalışmaları sonucunda modern, güvenli ve rahat yolların kendilerine sunulduğunu ifade ederek, Başkan Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER