© Baykuş Haber

Büyükşehir Belediyesinin yaz kursları başlıyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz aylarında eğitimden sanata, spordan temel ihtiyaçlara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaya devam ediyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocuklar ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri yaz kurslarına kayıt almaya devam ediyor. Başvurular 27 Haziran'da sona erecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sanat, spor ve eğitim kursları aracılığıyla vatandaşların yanında olduklarını belirtti ve yaz tatilini değerlendirmek isteyen herkesi bu kurslara katılmaya davet etti. Detaylı bilgilere www.aydin.bel.tr adresinden ulaşılabileceğini söyledi.

Bu kurslar aracılığıyla çocuklar hem yaz tatillerini dolu dolu geçirecekler hem de yeni beceriler kazanacaklar. Futbol, basketbol, yüzme, tekvando, masa tenisi gibi 30 farklı branşta 17 ilçede verilecek kurslar, çocukların kişisel gelişimlerini desteklemek ve takım çalışması gibi beceriler kazanmalarına yardımcı olacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri yaz kurslarında sunulan branşlar ise şunlar: tekvando, yüzme, bale, judo, okçuluk, zumba, pratik ingilizce, halk oyunları, bağlama, pilates, futbol, voleybol, badminton, basketbol, satranç, masa tenisi, resim, kelime oyunu, jimnastik, gitar, atık malzemelerle sanatla ilgili tasarım, öğrenci dans, keman, boks, mental aritmetik, akıl oyunları, sanatla ilgili tasarım, futsal (salon futbolu), alevde cam işleme, Türk Halk Müziği Korosu. Başvurular, çocuk, öğrenci ve yetişkin kategorilerine ayrılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER