© Baykuş Haber

Büyükşehir Eylül Ayı Meclis toplantısı yapıldı

AYDIN (İHA) - GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE HEM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HEM DE DİDİM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ GÖREVLERİNDEN İSTİFA EDEN AHMET YILMAZ’IN YERİNE GETİRİLEN ALİ ÇAĞLAR, İLK MECLİS TOPLANTISINA KATILIRKEN, MECLİSTE ZAMAN ZAMAN TANSİYON YÜKSELDİ.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, hem Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi hem de Didim Belediye Meclis Üyesi görevlerinden istifa eden Ahmet Yılmaz'ın yerine atanan CHP'li meclis üyesi Ali Çağlar da katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantının açılışında zabıt özeti okundu. Ayrıca, il genelindeki arsalarda yapılacak olan nazım imar planı değişiklikleri de ele alındı.

Geçtiğimiz günlerde meclis üyeliğinden istifa eden Ahmet Yılmaz'ın yerine getirilen Ali Çağlar da bu toplantıda ilk kez meclis üyeliği görevine katıldı. Ayrıca, Ahmet Yılmaz'ın boşalan Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği için açık oylama usulü ile üye seçimi yapıldı ve bu göreve Ayşe Özdemir seçildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ali Çağlar'ın ilk meclis toplantısına katılmasının ardından ona başarılar diledi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin sonrasında Başkan Çerçioğlu, bir sonraki toplantının 14 Temmuz Perşembe günü saat 14.00'te yapılması için oturumu kapattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER