© Baykuş Haber

Büyükşehir Gördese değer kattı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE YÜRÜTÜLEN PRESTİJ CADDE ÇALIŞMALARINDA, GÖRDES İLÇE MERKEZİNDEKİ FATİH VE ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ ÖZGÜR ARTUNÇ BULVARLARINDAKİ DÜZENLEMELER DE TAMAMLANDI. ALTYAPISIYLA ASFALTIYLA YOL ÇİZGİLERİYLE VE AYDINLATMALARIYLA GÖRDES’E BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRAN PRESTİJ CADDELER, GÖRDESLİ VATANDAŞLARIN DA BEĞENİSİNİ TOPLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçe merkezindeki Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç bulvarlarında prestij cadde düzenlemelerini başarıyla tamamladı. Bu çalışmalar sonucunda, Gördes'e yeni bir çehre kazandırıldı. Yapılan altyapı, asfalt, yol çizgileri ve aydınlatma düzenlemeleri Gördes halkının büyük beğenisini kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu prestij cadde projeleriyle il genelinde yaşam alanlarını daha çağdaş bir hale getirmenin hedeflendiğini belirtti. Gördes ilçesindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, bu yeni cadde ve düzenlemelerin Gördes'e değer katacağını ifade etti. Başkan Ergün, bu projelerin Gördes halkına hayırlı olmasını diledi ve vatandaşların bu güzel caddeleri kazasız belasız kullanmalarını temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER