© Baykuş Haber

Büyükşehir Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramında ücretsiz

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ANADOLU HARİKALAR DİYARI'NDA FAALİYET GÖSTEREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE AİT HAYVANAT BAHÇESİ'NİN, KURBAN BAYRAMI’NIN 2, 3 VE 4’ÜNCÜ GÜNLERİ ZİYARETÇİLERE ÜCRETSİZ OLACAĞINI SÖYLEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvanat Bahçesi'nin Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde ziyaretçilere ücretsiz olacağını duyurdu. Bu bayramda da binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan Hayvanat Bahçesi, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda 100 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

Başkan Büyükkılıç, veteriner hekimler tarafından titizlikle takip edilen Hayvanat Bahçesi'nin, ziyaretçilerini beklediğini belirterek, 3 gün boyunca ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini açıkladı. Hayvanat Bahçesi, ziyaretçilere 10.00-19.00 saatleri arasında kapılarını açıyor. Bu sayede vatandaşlar, Kurban Bayramı'nda keyifli bir aile gezisi yapma fırsatını ücretsiz olarak değerlendirebilecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER