© Baykuş Haber

Büyükşehir Spor A.Ş.den 15 Temmuza özel plaj voleybolu turnuvası

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş. TARAFINDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NE ÖZEL “TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI” TEMASI İLE 4-15 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özelinde gerçekleştirilecek olan "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" temalı Plaj Voleybolu Turnuvası'na kayıtlar başladı.

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen bu özel turnuva, 4-15 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek ve Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri'nde oynanacak. Turnuvaya takımlar halinde katılım sağlanabilecek ve son kayıt tarihi 2 Temmuz Pazar olarak belirlendi. Heyecan dolu ve rekabetçi maçlar, 4 Temmuz Salı günü başlayacak ve 15 Temmuz Cumartesi günü tamamlanması planlanıyor.

Turnuvaya katılmak isteyen sporseverler, 5 asil ve 1 yedek oyuncudan oluşan 6 kişilik takımlarını kurarak, kayıtlarını tamamlayabilirler. Kayıt için 0(549) 696 00 38 numaralı telefondan iletişime geçmek mümkün olacak. Turnuvaya katılabilmek için 18 yaş ve üzeri olmak gerekiyor.

Toplamda 8 kadın takımı ve 16 erkek takımının mücadele edeceği bu ücretsiz turnuva, sporseverler için hem eğlenceli bir etkinlik hem de 15 Temmuz'un anlamını vurgulayan özel bir organizasyon olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER