© Baykuş Haber

Büyükşehir zabıtasından “kurban” öncesi koordinasyon toplantısı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ALINACAK TEDBİRLERİ GÖRÜŞMEK ÜZERE MERKEZ İLÇE ZABITA MÜDÜRLERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alınacak tedbirleri görüşmek üzere merkez ilçe zabıta müdürleri ile koordinasyon toplantısı düzenledi. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri bayram süresince denetimlerini sürdürecek. Bu çerçevede Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, merkez ilçe zabıta müdürleri ile bir araya geldi.

Toplantıda, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı. Zabıta ekiplerinin, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet vererek şehrin güvenliğini, huzurunu, sağlık ve esenliğini sağlamak için sahada olacakları vurgulandı. Ayrıca, izinlerin kaldırıldığına dair karar da alındı.

Bu süreçte zabıta ekipleri, kent genelinde iş yerlerinde, marketlerde ve alışveriş merkezlerinde tüketicinin korunması hakkında yasal düzenlemelere uyulup uyulmadığını denetlemeye devam edecekler. Ürün etiketleri, fiyat tarifeleri ve tüketici hakları konularında detaylı incelemeler gerçekleştirilecek. Ayrıca, vatandaşların şikayetlerini dinlemek için özel bir telefon hattı da hizmete sunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER