© Baykuş Haber

Büyükşehirden 33 milyon 750 bin TL eğitim desteği

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİNDE SOSYAL YARDIM ALAN AİLELERE 33 MİLYON 750 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLADI.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim döneminin başlaması öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Sosyal yardım alan ailelerin çocukları için kırtasiye ve okul giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, 41 Kart desteği alan ailelere toplamda 33 milyon 750 bin TL'lik eğitim desteği sağladı.

Yeni başlayan eğitim ve öğretim döneminde, sosyal devlet anlayışını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek vererek eğitim yolculuklarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Eğitim desteği kapsamında kırtasiye malzemeleri ve okul giyim ihtiyaçlarını karşılayan Büyükşehir Belediyesi, toplumun sosyal refahını artırmak için önemli bir adım atmış durumda.

Kocaeli sakinleri, bu eğitim ve öğretim döneminde kırtasiye ve okul giyim desteğinden faydalanmak istiyorlarsa 22 Eylül Cuma mesai bitimine kadar İzmit, Gebze, Körfez, Karamürsel, Gölcük, Kandıra Sosyal İletişim Merkezleri ile İzmit ve Gebze'deki çözüm masalarına başvurabilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER