© Baykuş Haber

Büyükşehirden ‘Çanakkale Ruhu konulu eyvan sohbetleri

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KAYSERİ VALİLİĞİ İŞ BİRLİĞİNDE EYVAN SOHBETLERİ KAPSAMINDA, ÇANAKKALE RUHU KONULU KONFERANS VERİLECEK.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği iş birliğinde Eyvan Sohbetleri'nin devamı olarak Çanakkale Ruhu konulu bir konferans düzenliyor. Kentin tarihi, doğal ve kültürel değerlerinin paylaşılacağı bu etkinlik, yaz akşamlarını Selçuklu Uygarlığı Müzesi'nde geçirmek isteyenler için harika bir fırsat sunuyor.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın özellikle vurguladığı kültür ve sanat etkinliklerine verilen önem doğrultusunda, Selçuklu Uygarlığı Müzesi ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, 7 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da gerçekleşecek ve ERÜ Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi Enstitüsü Öğretim Görevlisi Ahmet Nedim Kilci tarafından Çanakkale Ruhu konusunda bir konferans sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi, açık hava müzesi olarak kabul edilen Kayseri'yi kültür ve sanatın merkezi haline getirmeye devam ediyor. Bu etkinlik, şehrin zengin kültürel mirasını ve tarihini daha da yakından tanıma fırsatı sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER