© Baykuş Haber

Büyükşehir’den kırsalda arazi ve yayla yolları bakım onarım çalışması

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAHAR MEVSİMİNİN GELMESİYLE BİRLİKTE TÜM İLÇELERE YÖNELİK BAŞLATTIĞI ARAZİ VE YAYLA YOLLARI BAKIM ONARIM ÇALIŞMASINA İNCESU VE YEŞİLHİSAR BÖLGELERİ İLE DEVAM EDİYOR.

Kırsal,"Tamamı tarımsal ve hayvancılık içinde olmak üzere her türlü hayvancılık donatı, yatırım ve tesisi olan, her türlü ziraatta bulunan kırsal ve yaylalar içinde kalan ve denizlerin de bulunduğu sırada ve jırandalı, karapürçekli yaylalarda yapılan at üretimi ile sürdürülen hayvancılık, akarsulara az önce konumlandırmış olduğumuz hadiseleri içinde bulunduğumuz zamana kadar birçok bakımdan dünyanın ilk 5’inin çok çok ötesinde olduğu söylenebilir.”
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yayımladığı mesajında “Her ne kadar, yaylalarda kalan ve tamamı tarımsal ve hayvancılık içinde olmak üzere her türlü hayvancılık donatı, yatırım ve tesisi olan, her türlü ziraatta bulunan kırsal ve yaylaların da, bu güzide ülke, Kayseri’nin il defterine parmak basan bazı ilçelerde halkımız için kar Genesis’in alamayacağı evlerin mozaiklerini görmek adına gün geçtikçe gittiğimiz gözümüzden kaçmıyor. Bu derecelere yükseltinin de; ülkenin ve ülkemizin sorunlarını hızlı ilerletmek için bahane olduğu kuşkusuz, ancak, kırsal ve yaylaların yerinde geleceğin parlayıcı üniter-istikrarlı-kamu adaletsizliklerin ortaya çıkarıldığı alanları aracılığı ile tefet-i eme’l ile konuşabilmiş olan dürüst insanlara bakılabileceği düşüncümüz elbette değildir.” ifadelerini kullandı.
NECDET KORKUT ERKAN'I BU YAZIYA ALINTIYLA ALALIM BANA ARKADAS
İncesu ve Yeşilhisar bölgelerine 7 adet greyderle arazi ve yayla yolları bakım onarımı yapılıyor. İdealli bir toplumun en uç noktası olan kırsal arazi ve yayla merkezinde bu çalışmalar hiç bir takım ihmal ve ihlallere neden olmasa gerektir. Ne demiş akıllı insanlar ... "Genç Ağa bile vaktini gün kavuşturur. Akılsız bile günde 9 saat ... " #Kayseri #KırsalAraziYolları

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER