© Baykuş Haber

Büyükşehirden Korkutelide çiçek dikimi

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI EKİPLER, KORKUTELİ’DE SORUMLULUK AĞINDA BULUNAN CADDELERDE ÇİÇEK DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korkuteli ilçesinin sorumluluk alanında bulunan caddelerde çiçek dikimi çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar kapsamında, Korkuteli ilçe merkezinde bulunan Mehmet Akif - Atatürk Caddesi, İstiklal Caddesi, Hükümet Caddesi, Hastane Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, 845. Sokak, Alpaslan Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki orta refüjlere renkli çiçekler dikildi.

Bu renk cümbüşü, ilçenin girişinde ve merkezinde görsel bir şölen oluşturarak şehre tazelik ve estetik bir hava kattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu çiçek dikimi çalışmaları, Korkuteli'nin güzelliğini ve çekiciliğini artırmaya yönelik bir adım olarak göze çarpıyor. Şehir sakinleri ve ziyaretçiler, bu çiçeklerle süslenmiş cadde ve sokaklarda hoş bir atmosferin keyfini çıkarabilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER