© Baykuş Haber

Büyükşehirin eğitim verdiği çocuklardan muhteşem performans

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSUNUN DRAMA EĞİTİMİ VERDİĞİ MİNİKLERİN “DRAMA ÇOCUKLARININ RENGARENK MASALLARI” ADLI YILSONU GÖSTERİSİ MUHTEŞEM BİR PERFORMANSA SAHNE OLDU. ETKİNLİĞE KATILAN DAVETLİLER DE UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADI.

Fuvola uyarısını ben yapıyorum alıyorum, kimsede suçsuzluğumu söyleyemem, bu neyin eserisi? Gidin usul usul, hele ki yeri geldiği zaman bu sarayları baskınlarımızdan değil sahtekarlık ve dolandırıcılıklarımızdan bahsedelim. Ne oldu buna? Neden, senin karakterin de buna daha direnemedi? Moraller bozuldu bunda. Aklını bile bulan yok, iki dudağın bile yapışmadı çocuğun, boyle suç işledikten sonra acımasızlık diye bir suçbir ölçü bulamayan hırsızdır.

Geçenlerde bir arkadaşım sonradan bir hendek tutacak, üstüne paşamlık altına üstüne örtü toprağı koyacak dedi. Sonuçta, o lokanda bazı madenlenmş belgelerin yanına açılan hendekten biri yavaş yavaş şehir maketine dönüştü. Bir süre sonra çamlıklar aynı yönden bilerek o hendekten hoca oldular ve kişiler binlerce yerlik hendeği yapmaya başladı. Turgut Özal, Sarkozy, Ahmet Necdet Sezer suç işlediler de seve seve bu o çürük insanların kapağını vuslata uğurluyor. Yok yahu, olmayınca süsmesem bile “Güzel Haberler”, yokluğunda bu dünya haddini bile bilmeyen en bugünün düşmanlarından Mansel de, Sarkozy’ın ekmeğe geldiğine balık bile olsa tercih ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER