© Baykuş Haber

Büyükşehirin mezarlık içi ücretsiz ulaşım hizmeti tam not aldı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ŞEHİR MEZARLIĞI İÇERİSİNDE YAŞLI, HASTA VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ, KAYSERİLİLERDEN TAM NOT ALDI.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Mezarlığı içerisinde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti, Kayserililer tarafından büyük takdirle karşılandı. Kurban Bayramı öncesinde mezarlık ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmetini olumlu bir şekilde değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini huzur içinde yapabilmeleri için gerekli önlemleri aldı. Şehir Mezarlığı girişlerinde toplam 15 araçla yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sunuluyor. Bu hizmet, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bir yaşlı vatandaş, eşini ziyarete geldiğini ve bu hizmetten çok memnun kaldığını belirterek, "Hizmet çok güzel, Allah razı olsun, götürdüler, getirdiler. Bayramınız mübarek olsun. İşiniz rast gelsin" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Bu hizmet çok güzel, Allah devamını getirsin. Kimsenin yapmayacağı işi yapıyorlar. Herkesin bayramı mübarek olsun" şeklinde konuştu.

Yaşlı babasını getiren bir vatandaş ise, "Belediyemize çok teşekkür ederiz. Büyüklerimiz için bu hizmet çok iyi oluyor. Allah razı olsun, işleri güçleri rast gelsin. Bütün İslam âleminin ve özellikle Memduh başkana ve çalışanlarının bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı. Bir diğer yaşlı vatandaş ise, "Allah hükümetimize zarar vermesin. Beni getirdiler, götürdüler, işiniz rast gelsin. Allah’a emanet olun" diyerek dua etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşılanırken, bayram vesilesiyle yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okuyup dua ederek anlamlı bir ibadetlerini yerine getiriyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER