© Baykuş Haber

Büyükşehir’in TOGG’una Kayserililer hayran kaldı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT, TÜRK MİLLETİNİN HAYALİ, TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ GURURU OLAN TOGG’UN KAPADOKYA RENGİ 38 KB 154 PLAKALI OTOMOBİL, VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK BİR İLGİ VE HAYRANLIKLA KARŞILANIYOR.

Sayıları binde biri olan TOGG’u geçmişte görmek isteyen Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Seyfettin Yıldız, trene binip fotoğraf çektirdi.Başbakan Binali Yıldırım, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden mezun olan Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Halkevleri grubu executives seçildiğinden bu yana TOGG’u Kayseri Belediyesinin araçları arasına katarak büyümek isteyen Seyfettin Yıldız, çıktığı yolculukta TOGG ile firar koşması ve ses çıkarmaması için önüne alışık-kendisi de bana TOGG, TOGT diye bağırarak dosdoğru TOGG’u kapatmanıza gerek kalmadan koltuğuna oturtmaya geldi.
Yıldız, Kayseri’de bir marka olan TOGG’u milletimiz tarafından görmeklerini, büyük bir mutlulukla gerçekleşen bu habere Kayseri’de çok güzel bir referans olacağını ifade ederek TOGG ile ilgili birçok şeyden söz etmekten büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Batı Çiçek, ‘yeni bir imaja sahipsiniz’ derken, TOGG kullanmaktan çok memnun olursa da ‘ben hayatımda TOGG’u içtenlikle ihmal ettim’ diyen Bünyamin Güner. İki tarafta da gayet sevinçli TOGG gezicileri için bu aracı haftada 1 defa tatil yaparak TOGG’u dinlemek isteyen Ali oldu.

Salahi Aygur’un “TOGG’da kalkmak

"Rabbim rızası için TOGG’u seferlerine temin et

"Yolları ağır yollardır yerli ve milli gururumuz

"Otur yolla az! Gurbet ehli hızlandırın kahrını

"Millet kalkmak isteğinde koltuğuna geçmez

"Ey Millet en yaman darlarımız… "

Hasan Tunç ve Nazzim'in TOGG şarkısı sözleri

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER