© Baykuş Haber

Büyükşehrin Özel Sporcuları Muğla şampiyonu

MUĞLA’DA DÜZENLENEN ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM ŞAMPİYONASI KÜÇÜKLER DALINDA MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖZEL SPORCULARI 6 BİRİNCİLİK KAZANARAK ŞAMPİYON OLDULAR.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları, bir dizi spor dalında elde ettikleri başarılarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Muğla'da özel sporcular arasında düzenlenen atletizm il şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren atletizm branşı özel sporcuları da büyük başarılar elde etti.

Muğla il şampiyonasına Bodrum, Fethiye, Menteşe, Marmaris ve Köyceğiz ilçelerinden katılım sağlandı. Yarışmaya kadın ve erkek sporcular olmak üzere Mental, Down sendromlu ve Otizm kategorilerinde 46 özel sporcu katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletizm branşı özel sporcuları, şampiyonada büyük bir başarıya imza attılar. 2010 doğumlu İlkay Yılmaz, 100 metre ve 200 metrede küçükler kategorisinde Muğla birincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Aynı yaş grubunda yarışan 2011 doğumlu Çağla Mina Altın da 100 metre ve 200 metrede Muğla birincisi olarak şampiyonaya damgasını vurdu. 2013 doğumlu Yunus Sarıoğlu ise 100 metre ve 200 metrede küçükler kategorisinde Muğla birincisi olarak adından söz ettirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi özel sporcuları, atletizm il şampiyonasında toplamda 6 birincilik ve 3 ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza atmış oldu. Bu başarılar, Muğla'nın spor alanında da ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER