© Baykuş Haber

Büyüleyenspor şampiyonluğa inanıyor

KAYSERİ ŞEKER 2. AMATÖR KÜME’DE FİNALE KALARAK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATAN BÜYÜLEYENSPOR’UN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA.

Kayseri Şeker 2. Amatör Küme'nde büyük bir başarı elde ederek finale yükselen Büyüleyenspor, şampiyonluk hayaliyle dolu bir şekilde final maçına odaklandı. Play-Off yarı finalinde Yeni Mahalle Yeni Ufuklarspor'u 3-2 mağlup ederek finale adını yazdıran Büyüleyenspor, şimdi şampiyonluk için sahada olacak. Yarınki zorlu Yeni Döğerspor maçı için hazırlıklarını tamamlayan Büyüleyenspor, kupa kazanarak büyük bir başarıya imza atmanın planlarını yapıyor.

Ancak Büyüleyenspor'da kırmızı kart cezalısı Emrah Kaplangiray, Raşit Yılmaz ve Enes Seyis gibi önemli oyuncuların forma giyemeyeceği bir gerçek. Bu durum, takımın şampiyonluk mücadelesini daha da zorlu hale getiriyor.

Büyüleyenspor Yöneticisi Yunus Camuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hedefimize yaklaştık ve şampiyonluk konusunda şüphemiz yok. Tüm sezon boyunca verdiğimiz emekleri, Pazar günü oynayacağımız final maçında taçlandırmak istiyoruz. Bu zafer, sezon boyunca gösterdiğimiz çabanın ve alın terinin gerçek karşılığı olacak. Aynı zamanda sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda bizden desteğini esirgemeyen herkese minnettarız. İnşallah şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER