© Baykuş Haber

ÇABES, kupayı kaldırdı

ÇARŞAMBA BEDENSEL ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ, 2022-2023 SEZONU TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL 2. LİG’İ ŞAMPİYON OLARAK BİTİRİP KUPA KALDIRMAYA HAK KAZANDI.

Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü (ÇABES), 2022-2023 sezonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti. Sezon boyunca 10 maçta 7 galibiyet alarak 17 puanla lider olan ÇABES, 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve 2023-2024 sezonunda 1. Lig'de mücadele etme hakkını kazandı.

Şampiyonluklarına ilişkin bir kupa töreni düzenlendi. Törende takım önce kendi kadrosuyla gösteri maçı oynadı ve ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz tarafından madalyalarını aldılar.

Takımın teknik direktörü Mustafa Uçar, şampiyon olacaklarına inandıklarını ve çok çalıştıklarını belirtti. Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz ise hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve bu yolda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, takımın enerjisiyle mutlu olduklarını ve başarılarının devamını diledi. Kupa töreni, takımın kupa kaldırması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER