© Baykuş Haber

Çağdaş Atan: “Başarının mimarı bu sene taraftar”

DG SİVASSPOR DEPLASMANINDAN 1-1 EŞİTLİKLE AYRILAN KAYSERİSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR ÇAĞDAŞ ATAN, MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU. ATAN, “ASIL BAŞARININ MİMARI BU SENE TARAFTAR. TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKAN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM. BENİ HER MAÇ DESTEKLEDİLER. BUGÜN DE YOĞUN BİR DESTEK VERDİLER. SENEYE YİNE GÜZEL BİR KAYSERİSPOR İZLETMEYİ İSTİYORUZ” DEDİ.

DG Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamlayan Kayserispor'un Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonrası yaptığı açıklamada taraftarın büyük desteklerine vurgu yaparak gelecek sezon için umutlu olduklarını ifade etti.

Sivasspor deplasmanından alınan 1-1'lik beraberlik sonrası basın toplantısında konuşan Çağdaş Atan, Kayserispor'un geçirdiği sezonun harika bir yolculuk olduğunu belirtti. İçeride yaşanan sıkıntılara rağmen takımın birbirine sarılarak zor dönemi atlattığını ifade etti. Takım olarak hedeflerinin 54 puan olduğunu ancak bu hedefe ulaşamadıklarını dile getiren Atan, sezonun sonunda takımın güvenli bir şekilde ligi tamamladığını kaydetti.

Teknik direktör Atan, Kayserispor taraftarını başarıların asıl mimarı olarak gördüğünü belirterek, her maçta kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etti. Atan, gelecek sezon için güzel bir Kayserispor izletmeyi hedeflediklerini ve taraftarların desteğiyle bu hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Ayrıca, maç sonunda Sivasspor ile yapılan ortak açıklamaya da değinen Atan, iki kulüp başkanının dostça bir ortak açıklama yapmasının güzel bir örnek olduğunu ifade etti. Başkanlardan biri olan Mecnun Otyakmaz'ı çalışmak isteyeceği başkanlardan biri olarak nitelendirdi.

Gazetecilerin "Transfer yapılmazsa görevi bırakacak mısınız?" sorusuna ise Atan, "Bunu net söylemek istiyorum. Ben hiçbir zaman Kayserispor'u satmadım. Sezon sonunda transfer açılmazsa görevi bırakacağımı söyledim. Benim düşüncem transfer tahtasının bir an önce açılması" şeklinde yanıtladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER