© Baykuş Haber

ÇAKÜden müjde: 6 lisans programı yeniden öğrenci alacak

ANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR PROF. DR. HARUN ÇİFTÇİ’NİN GİRİŞİMLERİNİN ARDINDAN YÜKSEKÖĞRETİM YÜRÜTME KURULU KARARIYLA 6 LİSANS PROGRAMINA YENİDEN ÖĞRENCİ ALMAYA BAŞLAYACAK.

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ), Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi'nin çabaları ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun kararıyla 6 lisans programına yeniden öğrenci kabul etmeye başlayacak. ÇAKÜ, Mühendislik Fakültesi bünyesinde kimya mühendisliği ve gıda mühendisliği programları, Fen Fakültesi bünyesinde fizik, istatistik ve kimya programları ile Ilgaz Turizm Otelcilik Yüksekokulu bünyesinde turizm işletmeciliği programı için 2023-2024 eğitim dönemi için öğrenci alacak.

Rektör Çiftçi, bu kararın alınmasında önemli bir rol oynadı ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkür etti. Çiftçi, üniversitenin niteliğini artırmak için çaba harcadıklarını belirtti ve gelecekte ÇAKÜ'nün başarı grafiğini daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade etti. Üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda tanınan bir kurum olarak büyümeye devam edeceğini vurgulayan Çiftçi, akademik potansiyeli güçlendirmek için çaba göstereceklerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER