© Baykuş Haber

Çaldığı motosiklet ile yakalandı

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE MEYDANA GELEN MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI İLE İLGİLİ OLARAK YAPILAN ÇALIŞMALAR ÇERÇEVESİNDE HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ ŞAHIS ÇALDIĞI MOTOSİKLET İLE BİRLİKTE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.

Kuşadası ilçesinde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili yürütülen çalışmalar sonucunda, hırsızlık şüphelisi şahıs, çaldığı motosiklet ile birlikte jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Güzalçamlı Mahallesi'nde birkaç gün önce yaşandı. Bir vatandaşın evinin önündeki motosikletin çalındığı ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Hemen bölgeye sevk edilen Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışmalara başladı.

Kimliği belirlenen hırsızlık şüphelisi E.B., jandarma tarafından yakalanarak çalıntı motosiklet ile birlikte gözaltına alındı. Şüpheli gözaltına alınırken, çalıntı motosiklet de sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Halkın güvenliği için hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden jandarma ekipleri, hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER