© Baykuş Haber

Çalıntı otomobille kaçarken yakalandılar

ŞÜPHELİLER SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, vatandaşları sözlü taciz edip silah tehdidiyle karşılayan şüpheliler, çalıntı bir araçla kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Yalıkavak Mahallesi Çökertme Caddesi'nde gerçekleşti. İçindeki şüpheli kişiler, caddede bulunan bir grup vatandaşı sözlü olarak taciz etti ve ardından silah gösterdikten sonra bölgeden hızla uzaklaştılar.

İhbar üzerine Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalıntı bir araçla kaçtıkları ilçeyi takibe aldılar. Uzun bir takip sürecinin ardından araç, Bitez Adliye Kavşağı üzerinde yakalandı ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin suç dosyalarının oldukça kabarık olduğu ortaya çıktı. Araçı kullanan M.Y. adlı şahsın, hırsızlık ve benzeri suçların yanı sıra göçmen kaçakçılığı, fuhuşa teşvik ve aracılık, dolandırıcılık gibi toplam 64 farklı suç kaydına sahip olduğu tespit edildi. Ayrıca, yolcu olarak bulunan D.K. adlı şahsın da dolandırıcılık, hırsızlık, kasten yaralama gibi 13 farklı suç kaydının yanı sıra Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan 2 ayrı aranma kaydının olduğu belirlendi.

Şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER