© Baykuş Haber

Çamelide Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri

DENİZLİ’DE HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI PROGRAMI ÇAMELİ HAYRİ DEV KÜLTÜR MERKEZİ DÜĞÜN SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.

Denizli'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası programı, Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Hayat boyu öğrenme kültürünün desteklenmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinlik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ilçe protokolünün katılımıyla başladı. Programın açılış töreni, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Açılışın ardından, etkinliğe katılanların incelediği kursiyerlerin el emeği ürünlerinden oluşan sergi açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müzik Kursları'nda piyano ve keman dersleri alan öğrencilerin müzik performansları ile Basri Arslan Anaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri, izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Uysal, etkinliğin, el emeği ürünlerin vatandaşlara sunulması için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Eğitim ve öğretim faaliyetleri aracılığıyla bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli yaklaşımla bireyin, bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitim dışında hayat boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan, hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi hedeflenmektedir" dedi.

Programın sonunda Başkan Arslan ve beraberindekiler, sergiyi gezerek kursiyerlerden ürünler hakkında bilgi aldılar. Bu tür etkinlikler, toplumun eğitim ve kültür düzeyinin artırılmasına katkı sağlayarak, hayat boyu öğrenme kültürünün yaygınlaştırılmasına destek oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER