© Baykuş Haber

Çamurda kaybolan araçtan cansız bedeni çıkan yaşlı adam toprağa verildi

DENİZLİ-AFYONKARAHİSAR KARAYOLUNDA SEL VE ÇAMURUN YUTTUĞU OTOMOBİLDE EŞİYLE BİRLİKTE MAHSUR KALAN VE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBEDEN SÜRÜCÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Denizli-Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen sel felaketi sonucu mahsur kalan ve olay yerinde yaşamını yitiren sürücü, son yolculuğuna uğurlandı. Afyonkarahisar-Denizli karayolu Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyünde meydana gelen trajik olayın ardından sürücü Abdullah Batur (63) ve arkadaşı Mehmet Seçkin (52) kendi çabalarıyla araçtan kurtulmayı başardılar. Ancak 20 H 9427 plakalı araçta sıkışan sürücü Nevzat Emer hayatını kaybetti ve eşi Zuliye Emer ise yaralandı.

Heyelanın neden olduğu olay sonrası sürücünün cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Nevzat Emer için Gümüşler Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Emer'in eşi Zuliye Emer'in tedavisinin sürdüğü belirtildi. Sel felaketi sonucu meydana gelen bu trajik olay, bölgedeki insanların büyük üzüntüsüne neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER