© Baykuş Haber

Çanakkale gezisinden dönen öğrencilerden Başkan Büyükkılıça teşekkür

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN KAYSERİ MESLEKİ EĞİTİM VE KÜLTÜR A.Ş. (KAYMEK), GENÇLİK MERKEZLERİ’NDE YAPMIŞ OLDUKLARI SINAVLARDA BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİNE ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Gençlik Merkezleri'nde başarılı sınav sonuçları elde eden öğrencilerine özel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın "Kayseri'nin Evlatları, Ecdadının Huzurunda Projesi" çerçevesinde gerçekleşti. KAYMEK öğrencileri, Çanakkale gezisi ile tarihi ve milli bir deneyim yaşadılar.

Başarılarına değer verilen KAYMEK Gençlik Merkezleri öğrencileri, Çanakkale'ye gönderilerek, ecdadın kahramanlık hikayelerini yerinde dinleme ve vatanın varoluş hikayesini derinden hissetme fırsatı buldular. Öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi binasından İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayayadın da uğurladı. Ayaydın, Başkan Büyükkılıç'ın gençlere özel önem verdiğini ve bu nedenle Çanakkale gezisi turlarını düzenlediklerini belirtti. Öğrencilere "Kalpleri vatan sevgisiyle dolu gençlerimizin yolları açık olsun" dileklerinde bulundu.

Çanakkale'de tarihi mekanları ziyaret eden öğrenciler, milli ve manevi değerlere bağlılıklarını daha da güçlendirmek ve bilinçli bir nesil olmak için bu önemli yolculuğa çıktılar. Yaklaşık 5 gün süren gezi sonunda öğrenciler, duygusal ve anlamlı bir deneyim yaşadıklarını ifade ettiler. Çanakkale'deki tarihi mekanları ziyaret edip şehitlerin anısına Fatiha okudular. Öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı ve KAYMEK'teki hocaları için teşekkürlerini dile getirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER