© Baykuş Haber

Çanakkale Valisi İlhami Aktaştan Babalar Günü mesajı

ÇANAKKALE VALİSİ İLHAMİ AKTAŞ, BABALAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI. VALİ AKTAŞ, YARINLARIN ÜMİDİ OLAN ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLAMADA ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞAN VE ÇABA HARCAYAN BABALARIN KARŞILIKSIZ FEDAKARLIKLARIYLA ŞEFKATİN VE ÖZVERİNİN TİMSALİ OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Babalar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Vali Aktaş, babaların çocukları geleceğe hazırlamada gösterdikleri özverili çabalara dikkat çekti ve şefkatle özverinin simgesi olduklarını vurguladı.

Vali İlhami Aktaş'ın mesajı şu şekildedir: "Yarınlarımızın umudu olan çocukları geleceğe taşımak için özveriyle çalışan ve emek harcayan babalar, karşılıksız fedakarlıklarıyla şefkat ve özverinin sembolüdür. Hayatımızın her anında varlıkları bize güç katan babalar, sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına büyük bir sorumluluk üstleniyor ve sevgi ile saygının en güzelini hak ediyorlar. Bu vesileyle, vatanımız için değerli evlatlarını büyük bir özveriyle yetiştiren şehitlerimizin babaları başta olmak üzere, evlatlarının geleceği için ellerinden geleni yapan tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER