© Baykuş Haber

Çanakkalede 1 kilogram 700 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

ÇANAKKALE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE UYUŞTURUCU MADDE SATIŞI YAPAN VE KULLANAN ŞAHISLARA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA BİR ARAÇ İÇİNDE PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON TL DEĞERİNDE OLAN 1 KİLOGRAM 700 GRAM SKUNK MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ. 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda bir araç içinde piyasa değeri 2 milyon TL değerinde olan 1 kilogram 700 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.


Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda bir araç içinde yapılan aramada 2 parça halinde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan 1 kilogram 700 gram skunk maddesi ele geçirildi.


Gözaltına alınan şüpheliler A.Ç., E.Ç. ve M.M. hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından işlem yapıldı. 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER