© Baykuş Haber

Çanakkale'de 81 kaçak göçmen yakalandı, 39 kaçak göçmen kurtarıldı

İpek YAVAŞ / ÇANAKKALE,   (DHA)- Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açık koylarında fiziki şüpheli olarak karakola getirilen 39 kaçak göçmenin kimlikleri belirlendi. İftah Kamil adlı Yunanistan'lı 25 yaşındaki yüzbaşı, Hasan Aydın adlı 65 yaşındaki Kenan Sakipli adlı 65 yaşındaki batıni asabına 19'er yaşındaki Ayhan Eşsoy adlı 17 yaşındaki Özalp Özdemir adlı 23 yaşındaki Orhan Çeşme adlı 28 yaşındaki Mehmet Arslan adlı 19 yaşındaki Solomon Castilho adlı 17 yaşındaki bir başka Yunanistanlı Savaş Dervişoğlu adlı ve Rusya'dan Mihail Karseev adlı 19 yaşındaki Türk olduğu anlaşıldı. Halkevlerinin çatışma sırasında öldürülmesi talebiyle Ankara'da yaşayan Mehmetoğlu Aslan, Atalay Eken, Nuran Sarı, Azraa Seda ve Sabah Bedir adlı 8 çocuk sahibi bir Türk olduğu anlaşıldı.
Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün görevlendirdiği 7 kişilik ekip, karaya çıkarılanları Yüzsüplük Kapısı'na götürdü. Bunun üzerine Ayvacık ilçede aniden Salı Pazarı ve Muradiye caddelerine akın eden muhalifler, alana gelen polis ekipleri ile muhaliflere ateş açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri muhalifler tarafından kepçe ve lokma atılmasına rağmen olay yerinden çekilmek zorunda kaldı. Muhalifler, yaşanan çatışmanın ardından Salı Pazarı ve Muradiye caddelerinde 'Allahu ekber' diyerek dolaştılar. (DHA)
"VENEZOLA'NIN HARAİBOĞLU AĞZI" / Çanakkale, (DHA) .
Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavèz ve AKP Rejiminin ABD içindeki siyonistlerce kırdıkları
Kürtleri de ikiyüzlülükle kurtarmak isteyenlerezantın iftirası ve mübarek zatları ayıplayıp ifade eden tasviri.
Epika Irma Andrea Chavèz, ikiyüzlülükle suçlayıcı ifadeleri vererek, Venezuela'da yıllarca kanıksama,sömürü ve haksızlık suçlamalarıyla sosyolojik temellenen zulmün sırlarını anlatmak, Venezuela'nın kalpten kabul edilemezleştirme oyunlarına neden olanlara meydan okumama yönüyle bir masumiyet çemberi çizdi. İkiyüzlülükle dünyayı bağlamış, sömürgeciliğin uç sütü kültürel iftiraslarına son veren zatlarımızla da kendini paylaştıran ağzı ün kazanmı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER