© Baykuş Haber

Çanakkale’de köprü üzerinde iki otomobil çarpıştı; 8 yaralı

Fatih DALDAL/ BAYRAMİÇ, (Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesi Çırpılar Köprüsü’nde iki otomobil çarpıştı, 2’si çocuk 8 kişi yaralandı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazasında, 2'si çocuk 8 kişi yaralandı. Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında gerçekleşti ve ilçeye bağlı Çırpılar köyü yakınlarındaki köprü girişinde meydana geldi. Tongurlu Köyü'nden Çırpılar köyü yönüne seyir halinde olan Mesut Erdem (52) idaresindeki 34 CLM 656 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen imam Mehmet Aydoğan (25) yönetimindeki 59 TN 622 plakalı otomobil köprü girişinde çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mesut Erdem ile beraberindeki Seyfi Özkan, Ramazan Topal ve İlyas Uydaş ile diğer araç sürücüsü Mehmet Aydoğan, eşi Yaren Aydoğan (22) ve çocukları Meryem Aydoğan (3) ile Hatice Aydoğan (5) yaralandı. Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve şu an için durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza yapan sürücülerden Mehmet Aydoğan'ın ailesiyle bayram tatiline gitmek üzere memleketi Tekirdağ'a gittiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER