© Baykuş Haber

Canan Karataydan aşının yan etkilerine karşı öneriler

PROF. DR. CANAN KARATAY, KATILDIĞI CANLI YAYINDA SON GÜNLERDE ÇOK TARTIŞILAN COVİD AŞILARININ, İDDİA EDİLEN YAN ETKİLERİNE KARŞI NELER YAPILABİLECEĞİNİ ANLATTI.

Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı canlı yayında son günlerde çok tartışılan Covid aşılarının, iddia edilen yan etkilerine karşı neler yapılabileceğini açıkladı. Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programının bugünkü konuğu İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dı. Programda Covid aşılarının neden olduğu iddia edilen yan etkiler masaya yatırıldı ve Prof. Dr. Karatay, MRNA aşılarının yan etkilerinden kurtulma yollarını anlattı.

MRNA aşılarının yan etkilerinden kurtulmanın en önemli formülü olarak Prof. Dr. Karatay, zeytinyağını önerdi. Pıhtı atması ve kalp krizlerinin aşı ile ilgili olduğu iddialarına yanıt olarak, "Bu aşı değil gen tedavisi" şeklinde konuştu. Ayrıca, vücutta oluşabilecek pıhtıları önlemek için beslenmenin büyük bir önem taşıdığını belirtti ve zeytinyağının bu konuda çok etkili olduğunu vurguladı. Doğal, soğuk sıkım zeytinyağının bir ilaç gibi kullanılabileceğini ve herkesin tüketebileceğini söyledi. Zeytinyağının kilo aldırmadığını, karaciğer yağlanmasını azalttığını, vücudu temizlediğini ve doğal bir kan sulandırıcı olduğunu belirtti. Ayrıca, bağışıklık sistemini güçlendirmek için bol bol su içmek, hareket etmek ve yeterince uyumak gibi faktörlerin de önemli olduğunu vurguladı.

Ayrıca, aşının vücuttan atılma sürecinin yeni bir durum olduğunu ve ne kadar süreceğinin belirsiz olduğunu ifade eden Prof. Dr. Karatay, bağışıklık sistemini güçlendirmenin en iyi yolunun doğal beslenmek olduğunu sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER