© Baykuş Haber

Cani eski sevgilinin bıçaklı saldırısı anbean güvenlik kameralarına yansıdı

Eskişehir'de meydana gelen dehşet verici saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gamze Cesur adlı kadın, eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklanmıştı. Avukatı Kübra Bozer, olayın hunharca bir saldırı olduğunu ve kendisinin sayımına göre 15-16 bıçak darbesinin olduğunu belirtti.

Olay, Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi Sağın Sokak'ta gerçekleşti. 34 yaşındaki spor eğitmeni Gamze Cesur, eski sevgilisi Fatih D. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, cani eski sevgilinin Cesur'un arkasından yaklaşıp bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği görülüyor. Cesur yere düşerken, Fatih D. elindeki bıçağı defalarca sallayarak kaçıyor.

Gamze Cesur, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanmış ve ellerini kullanamaz hale gelmişti. Avukatı Kübra Bozer, müvekkilinin durumunu değerlendirirken, "Ellerini kullanamadığı için sürekli telefonla iletişim halinde olamıyoruz. Kendi temel ihtiyaçlarını, kardeşine ve annesine bağımlı olarak gidermeye çalışıyor. Yarın net bir şey diyebileceğiz. Bize göre maalesef ciddiyeti devam ediyor. Çünkü ellerini kullanıp kullanmama durumu hala belli değil. Olay anına ilişkin videoda sanık 15-16 defa bıçağı sallıyor müvekkilime karşı. O da elleriyle korumak isterken tendomları kopmuş. Her iki elinde de tendomlar kopuk olduğu için parmakları şu an tutmuyor, işlemiyor." dedi.

Avukat Bozer ayrıca, şüpheli Fatih D.'nin daha önceki ilişkilerinde de fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığına dikkat çekti. Fatih D.'nin şiddet kayıtları nedeniyle daha önceki eşleriyle boşandığını ve Gamze Cesur'un da şiddet mağduru olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER