© Baykuş Haber

Çankırı Valiliği’nden Geri Gönderme Merkezi’nde çıkan yangına ilişkin açıklama

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Valiliği’nden yapılan açıklamada, Geri Gönderme Merkezi’nde çıkan yangının çıkış sebebiyle ilgili adli ve idari soruşturma sürecinin devam ettiği duyuruldu.

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Geri Gönderme Merkezi'nde meydana gelen yangının çıkış nedeni hakkında yürütülen adli ve idari soruşturma sürecinin devam ettiği bildirildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada, "4 Temmuz Salı akşamı, ilimizde bulunan Geri Gönderme Merkezi'nde meydana gelen yangına hızlı bir şekilde müdahale edilmiş ve yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Bu olay sırasında itfaiye ekipleri dahil olmak üzere ilgili tüm birimler seferber edilmiştir. Yangın sonucunda düzensiz göçmenlerin bulunduğu bölge tahliye edilmiş ve dumandan etkilenen 9 düzensiz göçmenin tedavisi sağlanmıştır. Şükür ki, yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmamış ve göçmenlerin firar etmesi engellenmiştir. Tüm düzensiz göçmenler farklı geri gönderme merkezlerine sevk edilmiştir. Yangının sebebi hakkında yürütülen adli ve idari soruşturma süreci halen devam etmektedir" ifadelerine yer verildi. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER